• darkblurbg

Vakantietaxi Parkstad in Limburg: De luxe maar betaalbare taxi naar het vliegveld

Op vakantie gaan draait om rust en comfort, toch?

Je vakantie begint al in de auto naar het vliegveld, vindt Vakantietaxi Parkstad. Heerlijk in een comfortabele, leren stoel achterover leunen terwijl de chauffeur de koffers inlaad. Je niet druk hoeven te maken om files en het vinden van een parkeerplek op het vliegveld. Je naar het vliegveld láten rijden geeft je alle gelegenheid om je vakantie rustig te starten.

Omdat je je niet druk wilt maken om files en het vinden van een parkeerplek…

Vakantietaxi Parkstad in Limburg rijdt dagelijks van en naar de grote luchthavens in Nederland en buitenland om vakantiegangers weg te brengen en weer op te halen. Het wagenpark bestaat uit Mercedessen  uit de zakelijke klassen: je zit dus altijd comfortabel.

De chauffeur zorgt ervoor dat het reisgezelschap op tijd op het vliegveld is. De chauffeur haalt je thuis op. Onze taxi’s vervoeren tot acht personen inclusief bagage.

Je reist luxer dan met een gewone luchthaventaxi…

Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld dat je comfortabel en prettig reist. Daarom investeert Vakantietaxi Parkstad in nieuwe auto’s van een zakelijke klasse. Rijden we rechtstreeks naar de luchthaven – geen omwegen. En is de rit altijd privé - geen onbekende medepassagiers.

En na de vakantie?

Ook dan kun je je naar huis laten rijden. De chauffeur wacht je op in de aankomsthal. En jij houdt je vakantiegevoel nog wat langer vast: opnieuw mag je achterover leunen en je in alle rust naar huis laten rijden.

Zakelijke taxi

Vakantietaxi Parkstad komt voort uit het idee voor zakelijk vervoer. In plaats van executives en managers van grote bedrijven, rijden we nu  vakantiegangers van en naar de luchthaven. Want ook de vakantieganger waardeert een luxere taxi naar het vliegveld, zo merkten we. Schrap daarbij een deel van de zakelijke poespas en je houdt over: comfortabel taxivervoer in zakelijke auto’s tegen een betaalbaar tarief.