• darkblurbg

Vragen over de service van Vakantietaxi Parkstad Limburg

Vakantietaxi Parkstad Limburg verzorgt privévervoer voor een tot acht personen vanuit provincie Zuid Limburg naar alle luchthavens in binnen- en buitenland.

Wat zijn mijn voordelen als ik kies voor Vakantietaxi Parkstad?

Vakantietaxi Parkstad rijdt Mercedes . Alle auto’s en autobusjes zijn hooguit twee jaar oud. Dat betekent dat je geniet van meer comfort. Meer ontspannen reist. Wel zo fijn als je op vakantie gaat of net weer terug bent.

Je reist altijd privé. Dus geen onbekenden die halverwege instappen en waarvoor je moet omrijden. De chauffeur rijdt je snel van en naar de luchthaven. Je boekt al een vakantietaxi voor 79 euro.

Naar en van welke luchthavens rijdt Vakantietaxi Parkstad?

De taxi rijdt naar alle grote luchthavens: Schiphol, Eindhoven, Brussel, Charleroi , Düsseldorf, Frankfurt en Keulen (Köln). Andere luchthavens zijn in overleg mogelijk.

Voor hoeveel passagiers?

Vakantietaxi Parkstad heeft auto’s en luxe autobussen die ruimte bieden tot acht passagiers met bagage.

Hoe reserveer ik?

Je reserveert via het boekingsformulier op deze website. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Is er iets niet goed gegaan bij de boeking? Neem telefonisch contact op met Vakantietaxi Parkstad.Let op doe dit wel minstens 48 uur van tevoren anders zijn wij genoodzaakt een hogere prijs te berekenen.

Hoeveel bagage kan ik meenemen?

Vakantietaxi Parkstad houdt rekening met een koffer per passagier en eventueel wat handbagage. Neem je meer bagage of bijzondere bagagestukken mee (zoals een rolstoel of golftas)? Vermeld het altijd bij de reservering, dan houden we daar rekening mee.

Kan de auto alle passagiers op verschillende adressen ophalen?

Dat kan. Vermeld het altijd in de reservering. Afhankelijk van de om te rijden kilometers, zullen we een kleine meerprijs rekenen. Dit vermelden wij dan op de aanvraag.

Ik heb een kinderzitje nodig. Kan ik mijn eigen meenemen?

Gaan er kinderen mee, dan kan je zelf een kinderzitje meenemen voor in de taxi. De chauffeur bewaart dit kinderzitje tijdens de vakantie. Vakantietaxi Parkstad heeft zelf geen kinderzitjes. Wel heeft Vakantietaxi Parkstad verhogingen. Vermeld bij de reservering of er een kinderzitje meegebracht wordt of dat er door de chauffeur een verhoging meegenomen moet worden.

Hoe betaal ik voor de vakantietaxi?

Naar aanleiding van je reservering ontvang je per e-mail de prijs voor het vervoer. Eenmaal op de plaats van bestemming betaal je de chauffeur. Contante betaling is mogelijk, voor betaling met creditcard of pin geldt een toeslag van vijf euro.

Wil je een Factuur voor de rit, dan kan Vakantietaxi Parkstad deze opstellen en mailen.

Door omstandigheden moet ik de taxi annuleren

Annuleren is kosteloos wanneer dit uiterlijk 48 uur voor vertrek gemeld wordt. Een rit annuleren kan via 045-2051890 of via info@vakantietaxiparkstad.nl

 

Als we u weer ophalen

als wij u weer ophalen zullen wij u 15 min naar landing bellen dus zorg dat u telefoon aan staat en de chauffeur zal met u afspreken waar hij u oppikt dit is meestal bij de gate  met een naam bordje.